Vågar jag testa Insane på Grönan ?

Våren är här på allvar ! 18 varma grader och Grönan öppnar. Självklart ska jag och min familj dra dit. Har kommit över några VIP-Biljetter som ger mig och en del andra sk fisförnäma mediamänniskor möjligheten att glajda runt på området en hel timme innan området öppnar för allmänheten. Visst är väl det lite ballt. Jag har dock ångest över den nya attraktionen Insane. Såg klippet med Paul och Kjell på thevoice.se när dom provåker. Kolla in Paul där...han ser verkligen helt galen ut :) Jag får se om jag vågar. Jag är super höjdrädd och kan knappt sätta mig och gunga på en lekplats utan att bli snurrig i kolan och illamående. Jag vet att tjejen kommer elda på mig att prova. Och hon brukar ju ofta övertyga mig. Nu är det så här att jag inte bara har problem med höjder och g-krafter. Jag är även lite skrockfull. Eftersom den där nya attraktionen precis har skruvats ihop kan ju en del av de 2400 muttrarna sitta mindre hårt. Ja...eller så fattas det lite skruvar här och där. Nej, det får bli att stanna där nere...eller :) ?

Det blir ännu en attack med Jacob.

Jacobs bebis verkar trivas i magen för ut kommer den inte. Och det betyder med all sannolikhet att vi hinner riva av en till låt på Fredag. Om inte kejsarsnittet hinner före vill säga.

Jacobs sista Rapattack på ett tag.

Vi höll tummarna för att vi skulle kunna köra denna sista Rapattack på ett tag. Jacob ska ju som bekant bli pappa och kommer vara borta en tid. http://www.youtube.com/watch?v=NCDRNJLCHi8

Blir det någon attack på Fredag ?

Det är högst osäkert om vi kör på Fredag. Jacobs tjej kan ju föda vilken sekund som helst. Vi har en låt redo för att köra men om Jacob inte är med på Fredag vet jag faktiskt inte vad vi gör. För vi har inget annat förberett. Får väl slita in Kjell i studion och riva loss en polkadänga :) På Kjells vis förstås. Snälla kom gärna med några tips på vad vi kan ha för backup.

Somnade i barnvagnen.

Idag var jag och min underbara familj i Hagaparken för lite avkoppling. Vi var bla i fjärilshuset och köpte några plastsköldpaddor och några nyckelpigor som min dotter fick. Väl nere vid vattnet satte jag mig i barnvagnen för att sola lite. Då somnade jag. Helt sjukt vad trött jag var ! Hade varit igång sen arla morgonstund och tröttheten tog ut sin rätt.

Förlossningsattack med Kjell !?

Jacob ska snart föda vilken sekund som helst...alltså hans tjej menar jag :) Tanken är ju att vi ska snurra på med attackerna som om inget hänt. Det är ju jäkligt svårt att stå där utan Jacob. Har frågat Kjell om han vill vara "standin" under tiden Jacob är borta. Men han verkar ju vara livrädd för uppdraget. Jag ska övertala honom. Visst, Jacob är grym men det finns ju inga direkta alternativ. Antingen skulle Jacob kunna vara med på länk från förlossningsavdelningen eller hemma i deras barnkammare, alternativt att vi fryser allt tills Jacob är tillbaka. Då tycker jag det är bättre att vi försöker testa med redaktör Kjell. Bara han inte stinker för mycket svett ska vi nog ro i hamn nått ändå. Har ni nått förslag på någon inhoppare när Jacob är borta ? Tror ni att Kjell skulle funka ? Jag funderade ett tag på "Tingaling" rapparen.

Tvätta bilen !

När våren kommer får jag lust att pimpa upp bilen. Det bästa är att sköta bilen hela året så slipper man reconda den till våren. Jag är nog den person i hela stan som bränner mest pengar på biltvätt. Ps, tjejen vet inget :) Så här års åker jag till carwash i Huvudsta åtminstonde två gånger i veckan och nästan varje dag under vintern. Visst har det gått en lite åt huvudet men kalla mig inte för töntig eller mesig ! I helgen när vi var på påskmiddag råkade jag komma in på ämnet "bilvård" och nämnde att jag äntligen hittat den ultimata däckglanssprayen. Sprayen som får däcken att se riktigt blanka och polerade ut. En kille i sällskapet muttrade - "Snart polerar du väl bort lacken på bilen så mycket som du håller på" Alltså...jag fattar inte vad det ska vara att pika på. Att jag sköter min bil. Bara för att hans bil ser ut som ett arselhål :) I den får man ju vada för att hitta en plats bland soporna. Nej, så ska inte våran bil se ut !

Påskhelgen.

Min familj har somnat. Vi kom just hem från en påskmiddag hos min tjejs mamma i Örsundsbro utanför Enköping. Sitter nu här helt själv i soffan i lägenheten. En lampa är tänd. Laptopen lyser upp resten av det mörka rummet. Lyssnar på avslappnande musik. Jag mår bra just nu. Av det lätta, härliga vädret. Av att ha en familj jag älskar över allt annat. Hela påskhelgen har bara varit bra egentligen. I Fredags fikade vi med våra före detta grannar som kom och hälsade på. I Lördags körde vi en grill med vänner. Idag Söndag käkade vi påskmiddag. Det är tillåtet att bara må bra. Jag gör det nu. Livet är härligt. Längtar efter ledighet och semester redan nu. Vill umgås med tjejen, min dotter och resa.

Rapattacken nerlagd !

Eftersom det är röd dag på Fredag sänder vi inte på TV:n och följdaktligen blir det heller ingen attack. Jacob och jag hämtar andan en stund. Trodde faktiskt inte att det kunde vara skönt med ett litet uppehåll. Hela våren har varit jäkligt intensiv med hårt arbete för att leverera varje Fredag. Har ni tips och idéer på hur vi skulle kunna utveckla våra Rapattacks är ni välkommna att komma med synpunkter här på bloggen. Utan er lyssnare och tittare vore vi ingenting !

Kvävd av lunchen.

Så skönt vårväder vi hade idag. Perfekt för en lunch tänkte jag och Paul och tog en promenad till en thairestaurang i närheten. Vi har varit där förr och käkat och tyckt att maten där smakar lagom starkt. Idag verkade kocken ha tömt hela kryddkaret i den heta såsen. Det var så jävla starkt ! Efter ett par minuter började svettpärlorna rinna ner för Pauls panna och jag fick hinka mineralvatten i mängder. Där satt vi och försökte se så oberörda ut som möjligt. Lokalen var dessutom varm och fylld med stekos så det fanns skäl till att rinna bort. Haha...Paul kunde kanske ha mildrat den starka smaken om tillräckligt mycket svettpärlor runnit ner i såsen :) Nog för att jag gillar stark mat men jag vill inte bränna sönder munnen bara för en lunch.

Jag lever utan min mobil.

Jag älskar verkligen min mobil. Inte att ha mobil utan mer just min mobil modell. Den är inte av senaste sort utan har två år på nacken. Jag tycker den är snygg, känns genuin, enkel och logisk att använda. Tänkte att den skulle få lite nya vårkläder så jag bytte skal på den förra veckan. När skalet var bytt och jag kom ut ur butiken hade halva telefonen ändrats. Bla funkade inte vibratorn och den verkade allmänt slö. Så jag fick traska tillbaka igen och nu har den legat på service en hel vecka. Under tiden har jag en skitsunkig lånetelefon som knappt går att använda. Har inte skickat ett enda mess på hela veckan pga jag inte vet hur man gör. Tänk att jag skulle få så mycket bekymmer med nallen bara för att jag ville ge den lite nya vårkläder.

Min tjej snattar...och är fräck i munnen.

Idag storhandlade vi. Då ska man vara på bra humör. Det var inte min tjej. Bland annat sökte vi efter fläskfilé som ingen av oss hittade. Tjejen blir allt otåligare och snäser till slut till en expedit: - Vart fan är fläskfilén !!!? Och när vi står i kassan och ska betala snattar hon 18 påsar under rullbandet. En äldre dam får syn på påsarna som tjejen smugglat ut förbi kassabiträdet och tar en. Då säger tjejen: - "Vad gör du !? - Jag har faktiskt betalat för dom här !" Busigt värre :)

Linda Rosing är ett fejk !

Jag har tittat nyfiket på "Den rätte för Rosing" sedan starten. Tyckte faktiskt att serien verkade lite annorlunda och ganska spännande att följa. Hugo blev den rätte mannen för Linda. Det skålades i champagne. Linda hade valt sin man...att älska i nöd och lust. Idag får vi tittare, som följt hela serien från start, veta att Linda egentligen inte alls älskar Hugo och att det redan är typ slut. Vilket jävla skämt ! Nog för att man har hört talas om dokussåpor som är tillrättalagda för publiken, men den här såpan tar nog priset.

Drömmer om våren.

Sitter på pendeln in till jobbet och drömmer om våren. Vädret är ju inte att lita på så här i April. Precis som deklarationen vet man ju inte vad man får tillbaka. Efter Fredagens snöstorm vill jag hoppas att vintern tackat för sig. I helgen ska det, enligt prognosen bli upp till 10 + i stan. Jag slänger vinterjackan. Hurra !

RSS 2.0