Far och flyg !

Nu är det klart. Jag och tjejen drar till Grand Canaria den 6 Juni. En veckas skön avkoppling i solen. Tjoho !!!

Gäster i Vakna ?

Nej, men min tjejs lillebror Jens med kompis och min dotter Elvira. Jens sitter längst till höger på bilden. Här är voran loge där alla Vakna gäster brukar hänga innan de ska in i sändning.

Min verkstad.

Här sitter jag och sliter mina grå hår varje vecka för att förse svenska folket med Rapattacks.

Jag och min tjej i TV Studion.


Nya programledare i Vakna.

För ett par veckor sedan fick vi åter igen påhälsning av min tjejs lillebror Jens från Boden. Han hade med sig två kompisar som ville föreviga ett ögonblick uppe i den legendariska Vakna studion. De båda ställde sig och posade på Josefins plats.

Jag får P-Böter !

Josefins lista på P-böter kan göras oändlig. Självklart ska P-bolagen få sig en känga.

Bloggen går åt helvete !

Jag är så värdelös på att uppdatera och det har jag märkt på statistiken. På en vecka skrev jag typ ingenting...och antalet besökare störtdök rakt ner i Atlanten. Kanske ska följa Henrik Schyfferts råd att dra ur pluggen helt. För ska jag ha blogg...ska den ju uppdateras.

Min nya röstförvrängar mojeng.


Vill resa bort.

Jag och tjejen satt och tittade på en film från vår första utlandsresa till Turkiet igår. Det var ett tag sedan. Så sjukt sugen jag blev på att boka en resa någonstans. Egentligen lockar storstäderna mest, men miltals stränder är inte heller helt fel. På The Voice.se kan man just nu va med och tävla om en resa till Grand Canaria. Den ska jag vinna !

Jag ber att Jacob kommer tillbaka och räddar oss.

Nu har Kjell fått härja fritt ! Nästa vecka sätter vi hänglås på dörren till studion.

Kjell fick kontakt med Gud.

Så fick han till slut den slutliga egotripp orgasmen ! Kjelleman. Jag kunde inte göra nått annat än lämna studion i protest.

Kjell har fått storhetsvansinne !

Kjell har dominerat Vakna under hela veckan. Denna galna, tokiga figur :) Har än så länge inte fått en syl i vädret vad gäller morgondagens Rapattack som enligt uppgift ska sändas som vanligt. Kjell, som ska vara stand in för Jacob, har inte alls velat diskutera med mig hur den ska framföras utan vill helst se att jag inte alls är med över huvudtaget. Vi har suttit som två öar i oceanen och verkar inte komma överens. Vet inte vad han är ute efter faktiskt. Karln måste ha fått storhetsvansinne.

Pappa Jacob !

Jacob kilade upp på jobbet för att döpa sin en vecka gamla dotter. Denna, än så länge namnlösa skapelse är inte mycket längre än min mikrofon jag använder i Rapattacken.

Shoppa med måtta !

Den sista attacken innan Jacob blev pappa och gick på ledighet.

RSS 2.0