Eddies Dagbok: Söndag

Eddie hittade ett par intressanta leksaker under sin vistelse hos oss. Bla en papegoja, en uppstoppad katt och en kanin. Eddie rev upp stoppningen på djuren och ögonen. Den uppstoppade katten var så tilltygad att vi fick slänga den. Men vad gör man inte för jycken :)

Eddies Dagbok: Söndag

Spanarna :)

Eddies Dagbok: Söndag

Elvira och Eddie spanar ut genom altandörren. Vad ser dom ? Glassbilen ?

Eddies Dagbok: Söndag

Eddie tog en siesta under eftermiddagen precis som spanjorerna. Visste inte att Eddie var så förtjust i mattor :) Han älskar verkligen att rulla runt på mattor. Ju strävare desto skönare.

Eddies Dagbok: Lördag

Vilket hundliv ! Här kommer man bort på fest och måste umgås med andra hundar.

Eddies Dagbok: Lördag

Diskmaskinen får någon annan tömma :)

Eddies Dagbok: Lördag

Jingelmannens dressyrteknik gick inte så bra. Eddie lyder troligen bara sin riktiga husse :)

Eddies Dagbok: Lördag

Vi ska ut på en biltur till några släktingar. Jacob har sagt till mig att Eddie inte får sitta på sätet. Så han fick hålla till nedanför. Varje gång vi stannade bilen på vägen hoppade han upp på sätet och ställde sig lutad med framtassarna mot bakrutan.

Eddies Dagbok: Lördag

En riktig hund och en plastkopia :)

Eddies Dagbok: Lördag

Eddie och lilla Eddie softar på hallmattan.

Eddies Dagbok: Lördag

Min dotter Elvira och Eddie äter gemensam frukost på morgonen. Vem är hunden på bilden ?

Eddies Dagbok: Fredag

Eddie och jag ligger i startgropen för ett hundrameterslopp !? Nej då, bara en lite pose :)

Eddies Dagbok: Fredag

Eddie i våran äppellund. Här springer massor av kaniner så det var viktigt att verkligen hålla honom kopplad !

Eddies Dagbok: Fredag

Det gäller att pinka in revir på promenaden ! Inte äns en soptunna kommer undan.

Eddies Dagbok: Fredag

Eddie på långpromenad innan TV-kvällen börjar. Min dotter Elvira får hålla i rodret :)

Eddies Dagbok: Fredag

Vi lade ut hans vilomatta i vardagsrummet och chansade på att han kanske ville sova där men han valde en annan plats att tillbringa nattsömnen på. Under våran säng i sovrummet. På den här mattan låg han däremot och spanade in Idol och kändisdjungeln på Fredagskvällen.

Eddies Dagbok: Fredag

Han har varit hemma hos oss i ca 1 timma. Det tog inte lång tid innan han ville utforska våran uteplats. Här sitter han på gräsmattan och lapar eftermiddagssol :)

Eddies Dagbok: Fredag

Eddie har precis kommit hem till oss. Jag fick med mig en väska av Jacob som skulle fungera som transportmedel ifall jag inte ville att han skulle gå själv. Jag är inte van vid att hantera hunden så jag lät han promenera själv från jobbet till bilen som stod parkerad 100 meter från jobbutgången. Jag kan säga att det tog en halvtimme innan han klev in i bilen. Han ville gå i sin takt och det fick han :) På bilden ligger han och kelar med tjejen på köksgolvet.

Pauls älskling.

Allt går bra med Eddie. Just nu ligger han och sover. Han har varit ute på en promenad vid halv tio idag. Jäklar vad han urinerar ! På varenda jäkla byggnad här i Solna. Vad beror det på ? Någon som vet ? Är det måhända för att han vill pinka in sitt revir här i kommunen och visa alla andra hundar vem som är här på besök ? Hör av er om ni vet.

Killen älskar bara sig själv.


Rapattack till en kille som aldrig städar.


Hundvakt åt Eddie i helgen.

Jag har tjatat i månader på Jacob om att få vara hundvakt till Eddie, sveriges kändaste hund. Så äntligen var det dags ! I Fredags fick jag ta över som husse. Jacob åker till Jönköping på jobb och bestämde sig för att lämna över husse pokalen från Paul som varit den som passat Eddie mest. Gissa om Paul var lite avundsjuk på mig som fick äran. Jag återkommer om hur det gick med hundpasset på Måndag i Tv:n och naturligtvis här på bloggen. Trevlig helg !

RSS 2.0