Vann rätt låt ?

Så var det över. Lite förvånad över att Jacob, som lämnade röster från Norrköping fick minst tid och hade minst att säga förutom att ge poäng. Måns Möller fick ju till det. Jacob såg mest ut som en animerad stimorolgubbe. Hehe...kanske var han nervös får jag väl tillägga till hans försvar. Han hade ju några fler ögon på sig än var han normalt har. Men han skötte det klanderfritt. Jag satt faktiskt och hoppades att Måns Zellmerlöv inte skulle vinna den här gången. Hehe...jag ringde faktiskt in och röstade på den grekiska Sofia med "Alla". Gillade den för den lät, till skillnad från våra standard schlagerdängor, lite mer som gjord för att fresta den europeiska publiken. Många som röstar tänker ju inte på att det måste funka i Moskva. Hela den här medlodiyran är ändå så urspårad så det kan ju inte spela roll om man sjunger på grekiska, turkiska, kinesiska eller klär ut sig som killarna i den där fejkryska pauslåten "Tingaling" Haha...den hade ju för fasen kunnat få bra poäng i Moskva. Folk vill se show, framför en bra låt...eller har jag kanske fel ? Vi borde ställt upp med någon av våra attacker i pausen. Får bli nästa år :) Må gott !

Kommentarer
Postat av: Manne

Hejdu!



Ville bara säga tack för den superbra insatsen du gjorde i den rapattack, som jag gjorde mot min vän Valeria. Den här: http://www.youtube.com/watch?v=zQmcsOJzohw



Tack än en gång! Den blev så bra! Förresten så tycker jag att det definitivt var rätt låt som vann! :)

2009-03-15 @ 01:42:03
URL: http://www.finest.se/Mannefik
Postat av: Daniel

Ja, Jakob skulle gjort något mer, något kul. Låtsas tatueringen va la ok, men inte mer... Men va fan, han är ju grym ändå:)Rätt låt vann ju enligt "folket". Själv gilla jag af Ugglas:)



Ser fram emot nästa rapattack!!

2009-03-16 @ 01:13:45
URL: http://www.metrobloggen.se/wk
Postat av: Valeria

Manne: Jo, rapattacken blev bra, fast jag är inte besatt! :p



En rapattack i melodifestivalen skulle inte vara dum. Jag skulle nog ha röstat 100 gånger, så bra är dem! ;)

2009-03-16 @ 17:36:37
URL: http://valees.blogg.se/
Postat av: Manne

Sluta ljug Valeria. Du ÄR besatt!

2009-04-09 @ 16:29:27
URL: http://www.finest.se/Mannefik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0