Mordhotad av idiot.

En jäkla massa dårar har hotat här och där under veckan. Känns som om stormen börjar dedarra nu. Nu koncentrerar vi oss på Fredagens attack. Tack alla som tycker det gått för långt med alla hotelser.

Kommentarer
Postat av: DM

Finns ju massa idioter överallt... Hoppas de lugnar sig.Gick ej att kommentera förra inlägget om Eddie. Folk som tror att du skada honom med vilje borde väl dra täcket över sig och hålla käft. Klart det inte var meningen, en olycka händer ju lätt!Trevlig blogg. Uppdatera gärna oftare;)

2009-03-25 @ 19:40:00
Postat av: Sofia

Tycker att de är löjliga, det kan hända att man råkar trampa på djur, speciellt hundar och katter som går runt fötterna på en hela tiden, och det har jag sett att Eddie har gjort med under era program.Kan ni inte göra en rapp om detta som har hänt? Så ala idioter får höra hur löjliga de är:)För övrigt kollar jag på era rapps varje vecka och det är höjdpunkten på morgonen, ställer till och med klockan:)Ha det bra och ta ingen skit!Sofia

2009-03-25 @ 21:24:39
URL: http://fiddelifia.blogg.seia.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycke oxå det gått för långt med anklagelserna, alldeles för långt! Precis som det var meningen...Väx upp ni som håller på med hoten!

2009-03-26 @ 12:06:02
Postat av: Jimmie

Det har gått väldigt för långt. Kan nästan garantera att alla hund ägare nån gång under sin livstid råkat trampa på sin hunds tass, eller katt för den delen oxå.Vissa har bara så jävla tråka liv så dom sitter och letar efter saker som kan dom kan klaga och göra ett helvete för andra. Skärp er, era jävla sopor, blir så jävla förbannad på patetiska mordhotare etc.

2009-03-26 @ 18:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0